BEAT THE BURN-OUT

Heb je last van gevoelens als stress, verdriet, boosheid of onmacht? En vind je het moeilijk om aan deze gevoelens toe te geven, om het gevoel er ‘gewoon’ te laten zijn? Ik kan je helpen met jouw persoonlijke weg naar herstel. Bij het beat the burn-out programma gaan we samen werken aan jouw emoties, gevoelens en verslaan we die ellendige burn-out. Een burn-out is namelijk geen probleem, het is een ervaring van te veel (opgekropte) gevoelens.

Werkwijze beat the burn-out

Dit coaching programma heb ik speciaal ontwikkelt voor als je te lang en te veel stress ervaart. Een burn-out wordt vaak in een adem genoemd met werk, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Veel stress in jouw privéleven kan ook leiden tot stress, overspannenheid of een burn-out. Sterker nog, vaak is het een combinatie van privé- en werkstress. Tijdens dit programma gaan we samen op zoek naar de verstoorde balans. We gaan werken aan zowel lichamelijk als geestelijk herstel. Dat betekent dat we aan de slag gaan met zaken als: belemmerende patronen en overtuigingen, je conditie en het verwerken van eventuele traumatische gebeurtenissen. Dit alles onder persoonlijke begeleiding en op jouw tempo.

Burn-out symptomen en herstel

Als je continu gevoelens van druk en stress ervaart zonder dat je de tijd neemt om uit te rusten en hiervan bij te komen raken je energiereserves op. Dit kan leiden tot overbelasting, uitputting en overspannenheid en zelfs een burn-out. Je bent dan figuurlijk opgebrand. Door verschillende onderwerpen aan te pakken die je zowel geestelijk als lichamelijk helpen om die energiereserves weer op te bouwen, werken we toe naar herstel. We volgen hiervoor jouw tempo en gevoel. Deze burn-out coaching kan in samenwerking met diverse betrokkenen vanuit jouw omgeving. Het re-integratie proces verloopt altijd in overleg met de leidinggevende, HR, bedrijfsarts en/of arbeidsmenskundige. 

 

Meer weten? 

Tijdens het beat the burn-out programma zal ik je begeleiden en ondersteunen. We bouwen langzaamaan aan jouw herstel en nemen de stappen die daarvoor nodig zijn. Denk je dat dit programma geschikt is voor jou of voor iemand in jouw omgeving? Neem dan gerust contact op voor een kennismaking. 

Voor een individuele Beat the burn-out behandeling en meer informatie over prijzen kun je contact met mij opnemen 

Voor de verandering van je leven

CATHLYN KOLLEN

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle