COACHING

Ben jij klaar om alles uit jezelf te halen wat erin zit? Heb jij een specifiek vraagstuk waar je tegen aanloopt en kun je wel wat hulp gebruiken? Met behulp van coaching laat ik je ervaren dat alles mogelijk is als je volledig en vrij in het leven staat. Ook gaan we samen aan de slag met blokkades en daag ik je uit om juist vanuit jouw eigen kern de stappen te zetten om je dromen te bereiken! 

Werkwijze van coaching 

Als je bij mij een coachingstraject gaat volgen werken we samen naar een bepaald doel toe. Tijdens het eerste gesprek gaan we dieper in op jouw specifieke vraag en onderzoeken we welke resultaten je kan behalen. Hierin maken we een realistisch stappenplan waar we komende tijd mee aan de slag gaan. Tijdens het traject werk ik onder andere met: concrete opdrachten, actieve werkvormen, aandachtsoefeningen en opstellingen. Deze methode en afwisseling zorgt ervoor dat jouw ‘willen, denken en voelen’ wordt aangesproken, want de sleutel tot geluk en succes heb je al in je. Het is nu de kunst om deze te vinden.

 

Inzichten verkrijgen vanuit gevoel 

Tijdens onze coaching sessies help ik je om inzicht te krijgen en bij je gevoelens te komen. Ik zal je leren om te praten over je gevoel in plaats van vanuit je gevoel. Zo worden gevoelens verklaard met behulp van je verstand en kun je deze een plekje geven. Door deze methode zal je merken dat je het gevoel niet elke keer hoeft te voelen als je erover praat. Hierdoor zal het verwerkingsproces makkelijker worden. 

Ingesleten gewoontes en patronen doorbreken

Je kunt ingesleten gewoontes, overtuigingen of patronen pas doorbreken als je ze kunt herkennen. Ook dit is een van de punten waar we tijdens de coaching sessies aan gaan werken. Op het moment dat jij jouw patronen herkent kun je ze aanpassen of doorbreken. Het liefst met mildheid, zelfrelativering en humor. Je gaat ook nieuwe keuzes maken die passen bij wat jij op dit moment het meest belangrijk vindt. Hierdoor kun je nieuwe gewoontes en overtuigingen ontwikkelen. 

 

 

Meer weten?

  

Coaching is niets anders dan het begeleiden van de reis die iemand wil gaan afleggen. Dit is dan ook precies mijn rol, ik help je op weg en ondersteun je waar nodig. Dit doe ik door je de juiste handvatten, tools en tips aan te reiken. Er is geen mooiere koers dan je eigen koers. Ik kijk er naar uit om samen met jou op zoek te gaan naar die weg. Neem gerust contact op voor meer informatie.

TARIEVEN

Traject Intensive

- Telefonische kennismaking

- Intake gesprek

- 8 coachingsessies 

- Opdrachten en oefeningen

- WhatsApp support

€1125

Traject +

- Telefonische kennismaking

- Intake gesprek

- 6 coachingsessies 

- Opdrachten en oefeningen

- WhatsApp support

€875

Traject Light

- Telefonische kennismaking

- Intake gesprek

- 4 coachingsessies 

- Opdrachten en oefeningen

- WhatsApp support

€625
Voor de verandering van je leven

CATHLYN KOLLEN

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle